Történelem magántanár

Ha egy tapasztalt, felkészült és hatékony töri magántanárt keresel, aki méltányos óradíj mellett, barátságosan és türelmesen készít fel az érettségire (közép vagy emelt szinten is) Skype órák megtartásával, vagy akár személyesen is Vásárhelyen - Szeged környékén, akkor keress bátran! Segítek!

A Skype óráimról itt olvashatsz bővebben!

A nevem Harmat Árpád Péter, 2004 óta foglalkozom magántanítványokkal, érettségikre felkészítésekkel, miközben főállásomban is ugyanezt csinálom egy vidéki középiskolában! Ha jobban meg akarsz ismerni, elolvashatod rövid bemutatkozásomat és csatlakozhatsz közel 16 000 tagú Facebook közösségünhöz is. Több referencia honlapom is van, melyeken megismerheted publikációimat. Legelső helyen legújabb honlapomat ajánlom, ahol közel 360 történelem tanulmányt olvashatsz tőlem: Történelemcikkek.hu Szakmai elismertségére és magas olvasottságára büszke vagyok. Legolvasottabb írásaimat, tanulmányaimat ITT találod! További honlapjaim:

Keress bátran, felkészítelek az érettségire, vagy akár főiskolai, egyetemi kollokviumra, szigorlatra, javítóvizsgára, államvizsgára, de segíteni tudok szakdolgozat írásban is, vagy egyszerűen csak jobb jegyek szerzésében is töriből!

Email: irotanar@gmail.com

Fordulj hozzám bizalommal!

***